TIK Funday

Her kan du se alle de forskellige GRATIS aktiviteter, som TIK FUNDAY giver mulighed for at deltage i. 

Formålet med dagen er alle, uanset om man er medlem af TIK eller om man bor i Taastrup, har mulighed for at få en dag hvor man GRATIS kan prøve en masse forskellige aktivteter. Man kan komme sammen med sin familie og eller man kan komme alene. Uanset hvad, så er der altid nogen at lave de forskellige aktiviteter sammen med.

Hvis du vil være sikker på at få plads, så skal du tilmelde dig på forhånd. Ellers kan du bare møde op søndag den 2 juni i TIK Klubhuset, Parkvej 78 og vælge mellem de ledige aktiviteter.

Dagen starter 11.30 med opvarmning, Mellem kl. 12 og 15 er der mange forskellige aktiviteter som du kan deltage i. Du vælger selv om du vil deltage i 1 eller 5 aktiviteter og hvad tid du vælger at komme og gå.

Kl. 15.00 er der mange forskellige konkurrencer og familielege.

Vi slutter kl. 15.30 i klubhuset med socialt samvær, hvor der vil være tændt op i grillen og vi byder på pølser. Drikkevarer kan købes.

Du kan læse mere om TIK funday her eller kontakte TIK Funday på 26 16 06 06. 

Husk:  Opret dig som bruger inden du tilmelder dig

Hvis du var med til TIK Funday sidste år, så kan det være at din bruger fra sidste år bliver vist. Vi har dog slettet alle brugere, så du skal oprette en ny bruger.